Acțiuni pentru combaterea criminalității

Astăzi, Ministerul Afacerilor Interne, prin Poliția Română, derulează 6 acțiuni importante pentru combaterea criminalității.

În cadrul acestor acțiuni, polițiștii efectuează 50 de percheziții domiciliare, pentru administrarea probatoriului si tragerea la răspundere a persoanelor bănuite a fi implicate în comiterea de fapte penale, cât și pentru protejarea comunității de activitățile ilegale.

Activitățile sunt realizate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale.

Acțiunile urmăresc, totodată, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale, în fiecare cauză.

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Pe parcursul zilei, în funcție de evoluția anchetei în fiecare caz, Poliția Română va reveni cu informațiile ce pot fi făcute publice.


Alte articole:
Skip to content