Acțiuni pentru combaterea criminalității

Astăzi, Ministerul Afacerilor Interne, prin Poliția Română, derulează 6 acțiuni importante pentru combaterea criminalității.

În cadrul acestor acțiuni, polițiștii efectuează 50 de percheziții domiciliare, pentru administrarea probatoriului si tragerea la răspundere a persoanelor bănuite a fi implicate în comiterea de fapte penale, cât și pentru protejarea comunității de activitățile ilegale.

Activitățile sunt realizate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale.

Acțiunile urmăresc, totodată, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale, în fiecare cauză.

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Pe parcursul zilei, în funcție de evoluția anchetei în fiecare caz, Poliția Română va reveni cu informațiile ce pot fi făcute publice.


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

Primele zile ale minivacanței de Rusaliile ortodoxe, fără incidente grave în planul ordinii și siguranței publice. Numărul accidentelor rutiere grave, mai mic decât în anii precedenți. Detalii aici

25.783 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale. Detalii aici

228 de persoane au fost prinse de structurile de ordine publică în momentul sau imediat după săvârșirea unei infracțiuni. Detalii aici

807 de șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic. Detalii aici

Sari la conținut