Comunicat de presă

Instituția Prefectului – Municipiul București informează cetăţenii cu privire la suspendarea temporară a activităţii de examinare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Având în vedere prevederile Ordinului ministrului sănătății nr. 313 din 26.02.2020 pentru instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internaţională determinată de infectarea cu COVID-19 și stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei, în aplicarea art. 4 alin. (6) și alin. (7) din Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, cu modificările și completările ulterioare, coroborat cu prevederile art. 275 alin. (1) din O.U.G
nr. 57/2019 privind Codul administrativ,
cu modificările și completările ulterioare,

Prefectul Municipiului București a emis ordinul potrivit căruia, începând cu data de 02.07.2020, se suspendă temporar următoarele activități ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor București:
📌 proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere;
📌 proba practică pentru obţinerea permisului de conducere;
📌 înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere;
📌 programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere.

Reluarea acestor activităţi va fi comunicată publicului în termen util.


Alte articole:
Sari la conținut