Rapoarte și studii

Evaluarea activității desfășurate de Ministerul Afacerilor Interne în anul 2020

Ministerul Afacerilor Interne prin toate structurile sale a fost angrenat pe deplin, fiind unul dintre pilonii centrali în efortul comun, interinstituțional de cooperare si de răspuns rapid și articulat la provocările cu care ne-am confruntat în anul 2020.

EVALUARE MAI 2020

BILANT MAI 2020

Evaluarea activității desfășurate de Ministerul Afacerilor Interne în anul 2019

Suntem onorați de prezența dumneavoastră la evaluarea activității Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2019 […]

Text integraldescarcă pdf

Evaluarea activității desfășurate de Ministerul Afacerilor Interne în anul 2018

Pentru îndeplinirea obligaţiilor asumate de țara noastră în calitate de stat membru al Uniunii Europene și al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord1, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne au fost dispuse măsuri pentru îndeplinirea următoarelor obiective strategice asumate pentru anul 2018: […]

Text integraldescarcă pdf

Evaluarea activității desfășurate de Ministerul Afacerilor Interne în anul 2017

Text integral descarcă pdf

Evaluarea activității desfășurate de Ministerul Afacerilor Interne în anul 2016

Ca stat membru al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord și în calitatea sa de stat membru al Uniunii Europene, România face parte dintr-un spațiu de libertate, securitate și justiție, bazat pe valori, interese și obiective comune, pe principiile și normele statului de drept.

În contextul actual, al preocupărilor pentru crearea unui mediu internaţional de securitate stabil, Ministerul Afacerilor Interne a avut un rol esenţial în armonizarea eforturilor naţionale cu angajamentele internaţionale. În acest sens, au fost implementate metode eficiente în scopul prevenirii şi contracarării ameninţărilor, promovării stabilităţii în regiune şi în alte zone de interes strategic.

În anul 2016, Ministerul Afacerilor Interne a pus accent pe implicarea directă în susţinerea continuării reformelor în domeniile esenţiale, ţinând cont de locul, rolul şi importanţa acestuia în cadrul Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională.
Text integral descarcă pdf

Evaluarea activității desfășurate de Ministerul Afacerilor Interne în anul 2015

Ca stat-membru al Uniunii Europene și al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord , România face parte dintr-un spațiu de libertate, securitate și justiție, bazat pe valori, interese și obiective comune, pe principiile și normele statului de drept. Garantarea siguranţei cetăţenilor, protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale acestora, precum şi asigurarea ordinii de drept se înscriu în obiectivele naţionale de securitate, alături de cele care definesc şi contureazăcredibilitatea strategică a României la nivel internaţional. În anul 2015, Ministerul Afacerilor Interne a pus accent pe implicarea directă în susţinerea continuării reformelor în domeniile esenţiale, ţinând cont de locul, rolul şi importanţa acestuia, în cadrul Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională […] Text integral descarcă pdf

Sari la conținut