Mesaj cu ocazia Zilei Pompierilor din România

Ziua de 13 septembrie este simbolul eroismului pompierilor români, calitate esențială a celor care fac parte din acest corp profesional și pe care o dovedesc atât în misiunile la care participă, cât și în viața de zi cu zi.

Recent a fost prezentat în spațiul public un pompier care în timp ce se afla în concediu a salvat două vieți. Asemenea oameni sunt un reper moral și profesional pentru fiecare dintre noi, constituind un motiv în plus să ne simțim mândri că suntem parte a aceluiași minister.

Fiecare pompier, salvator, paramedic dă dovadă permanent de devotament, implicare și curaj, punând zilnic, propria siguranță în slujba semenilor. De aceea, atunci când vorbim despre acești oameni nu spunem că au o meserie, ci o vocație!

Trebuie să remarcăm cu toții inclusiv progresele instituționale pe care Inspectoratul Pentru Situații de Urgență le-a făcut din perspectiva dotării materiale, a reglementărilor legislative sau a pregătirii personalului, demersuri pe care conducerea ministerului le va susține în continuare.

Profesionalismul și seriozitatea cu care toți angajații IGSU își fac datoria au constituit premisele încrederii cetățenilor de care această Armă se bucură în mod constant. Această încredere este consolidată prin fiecare misiune și prin fiecare viață salvată.

La ceas aniversar vă mulțumim pentru efortul dumneavoastră în scopul asigurării siguranței românilor și vă dorim succes în misiunile viitoare.

La mulți ani!


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

Peste 85% din testele efectuate preliminar cu aparatul DrugTest Dräger 5000 au fost confirmate. Citiți aici

Percheziții într-un dosar ce vizează infracțiuni de furt și corupție. Detalii aici

28.538 de verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale. Detalii aici 

30 de persoane salvate de angajații MAI. Detalii aici

6.024 de evenimente la care s-a intervenit operativ. Detalii aici 

Sari la conținut