Mesajul ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, cu ocazia Crăciunului și a Anului Nou

Sărbătoarea Nașterii Domnului este cel mai potrivit moment în care, alături de cei dragi, să facem o retrospectivă a realizărilor sau nereușitelor de peste an, să împărtășim bucuria împlinirilor și proiectele de viitor.

Pentru Ministerul Afacerilor Interne, anul 2019 a fost un an în care încrederea cetățenilor în instituție a fost pusă la încercare. De aceea, este absolut necesar ca activitatea noastră în această perioadă să se desfășoare sub semnul schimbării, al eficientizării și al reconstrucției instituționale. Doresc să vă asigur că Noul An va aduce o așezare pe valori instituționale autentice, iar Ministerul Afacerilor Interne își va consolida autoritatea prin meritocrație și profesionalism în relația cu cetățenii.

Îmi doresc ca toți oamenii de bine atât din minister, cât și din afară, să mi se alăture în acest demers benefic, pentru că numai așa vom putea avea instituții credibile, un stat de drept și o țară normală.

Pentru ca toți românii să petreacă aceste Sărbători în siguranță, angajații MAI sunt la datorie și de aceea le mulțumesc lor și familiilor lor pentru efortul depus și pentru înțelegere.

Sărbătorile de Iarnă și finalul de an  îmi doresc să fie pentru fiecare dintre dumneavoastră momente ale speranței renăscute, cu pace și căldură în suflet.

Un gând bun se îndreaptă și către polițiștii și jandarmii aflați în misiune în străinătate, cei care poartă cu mândrie numele României peste hotare, și care, în aceste momente de sărbătoare, sunt departe de cei dragi.

Tuturor, acum, în prag de An Nou, vă urez sănătate, prosperitate și să pășiți în noul an încrezători și puternici!

În 2020, îmi doresc să ne putem dedica mai mult binelui comun și să trăim astfel încât la finalul anului să ne simțim mândri de noi și de ceea ce am făcut peste an.

 

La mulți ani!          

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE

ION MARCEL VELA


Alte articole:
Sari la conținut