Invitație de presă

Astăzi, 30 decembrie, la sediul MAI, începând cu ora 12.00, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne și purtătorii de cuvânt ai Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență vor susține o declarație de presă având ca temă măsurile dispuse la nivelul structurilor MAI, în contextul evenimentelor prilejuite de Anul Nou.

Accesul în sediul MAI (Piața Revoluției nr. 1A, Sector 1, București) va fi permis doar cameramanilor, cu respectarea prevederilor Hotărârii de Guvern privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

La finalul activității, va fi transmis către mass-media acreditată un link de unde va putea fi descărcată înregistrarea video a declarației. Totodată, declarația va fi transmisă live pe pagina de Facebook a MAI.


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

Accidentele rutiere grave cu aproximativ cu 52% mai puține decât anul 2023  

Persoane decedate în accidente rutiere prezintă o scădere de aproximativ 43% comparativ cu aceeași perioadăde anul trecut

Tâlhăriile sunt cu 41% mai puține față de perioada similară a anului trecut

Infracțiunile comise cu violență sunt cu 13% mai puține față de perioada similară a anului trecut

Declarație de presă privind rezultatele din perioada 1-3 mai și măsurile dispuse la nivel național. Citește aici

Sari la conținut