Mesajul Ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, cu ocazia Ceremoniei de Absolvire a școlilor de agenți de poliție, subfițeri jandarmi și agenți de poliție de frontieră

O nouă generație, formată din 2.317 de polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, a intrat, de astăzi, în slujba cetățenilor!

Și-au ales un drum deloc ușor, dar care le va oferi multe satisfacții și motive pentru a fi cei mai buni. Au o mare responsabilitate pentru că așteptările din partea societății sunt mari. Trebuie să dovedească cu fiecare misiune încredințată că unicul lor obiectiv este protejarea cetățeanului si siguranța lui.

Le transmit, cu această ocazie, să fie rezistenți în fața obstacolelor și să înțeleagă că au abilitatea de a trece peste orice, atâta timp cât scopul misiunii lor va fi călăuzit de corectitudine, responsabilitate și asumare față de cetățenii și de comunitățile unde vor activa.

Este important să înțeleagă statutul pe care l-au dobândit, să fie puternici și dedicați, să asigure un serviciu public de calitate și să aibă o conduită exemplară.

În profesia pe care au îmbrățișat-o, le reamintesc că Legea trebuie să fie linia directoarea a carierei lor, iar integritatea să le fie valoarea și principiul de la care nu trebuie să se abată.

Cu ocazia absolvirii, îi felicit și le urez mult succes în cariera pe care au început-o în Ministerul Afacerilor Interne!


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

Exercițiu interinstituțional de management al crizelor. Citiți mai mult

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, întâlnire de lucru cu delegația germană condusă de Holger Münch. Detalii aici

Percheziții domiciliare la persoane cercetate pentru evaziune fiscală. Citiți mai mult

Mesajul viceprim-ministrului, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, cu prilejul Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene. Detalii aici 

Sari la conținut