Ministrul Afacerilor Interne a fost prezent astăzi la bilanțul Ministerului Apărării Naționale

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a participat astăzi, 25 februarie, împreună cu alți miniștri, alături de Președintele României domnul Klaus Iohannis și domnul Prim Ministru Ludovic Orban, la ședința de evaluare a activității desfășurată în anul 2019 de Ministerul Apărării Naționale.

Ministerul Afacerilor Interne apreciază activitatea depusă de militarii români atât în plan internațional, cât și național.

Misiunile militarilor români desfășurate în teatrele de război, alături și de reprezentanți ai MAI, au transformat România într-un stat care exportă securitate și care contribuie major la menținerea păcii în plan internațional.

În plan intern, de fiecare dată când țara noastră s-a confruntat cu inundații sau cu zăpezi care au provocat probleme populației colegii din MApN au fost acolo și au acordat sprijin pompierilor, polițiștilor și jandarmilor.

De asemenea, Ministrul Afacerilor Interne apreciază sprijinul acordat de MApN pompierilor în desfășurarea misiunii din Albania dar și colaborarea excelentă între MAI și MApN în cazul românilor aflați în zonele afectate de coronavirus și care au necesitat repatrierea.


Alte articole:
Sari la conținut