Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, susține proiectele academice pentru dezvoltarea antreprenorilor tineri

Astăzi, 17 ianuarie, la ora 10:00, ministrul Ion Marcel Vela a avut o întâlnire informală cu un grup de studenți din cadrul Entrepreneurship Academy, prima facultate de antreprenoriat din Sud-Estul Europei. Studenții au fost însoțiți de profesorul Ciprian Stănescu care predă în cadrul EA trei cursuri: Futurism, CSR&Sustainability și Leadership.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate teme privind politicile publice, domeniile de activitate ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și modul de gestionare eficientă a tuturor provocărilor ce vizează acest minister.

De asemenea, intr-un dialog liber, au fost împărtășite experiențe personale ale domnului Ministru, ca viceprimar, primar, prefect si senator, răspunzând la toate întrebările tinerilor studenți.

Ministrul afacerilor interne a mai subliniat cât de importante sunt parteneriatele între diferite structuri ale MAI și societatea civilă, încurajând tinerii să abordeze și promovarea carierelor profesionale din domeniul siguranței naționale.


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

Minivacanță în siguranță! Vezi mai mult

28 de persoane salvate. Citește mai mult

Piloții Inspectoratului General de Aviație au executat 14 misiuni aero-medicale  

Polițiștii rutieri au reținut peste 700 permise de conducere unor șoferi care reprezentau un pericol pentru cetățeni, existând riscul ca aceștia să producă accidente grave

Sari la conținut