Al treilea Raport Lunar privind progresele în implementarea măsurilor de îmbunătățire a Sistemului Național de Apeluri de Urgență 112.

Vineri, 1 noiembrie a.c., Comitetul interministerial privind sistemul apelurilor de urgență 112 a elaborat cel de al treilea Raport Lunar privind progresele în implementarea măsurilor de îmbunătățire a Sistemului Național de Apeluri de Urgență 112.

Acest raport include măsurile întreprinse de instituțiile aflate în cadrul Comitetului Interministerial, de la ultima conferință de presă susținută de domnul Marian Murguleț, Secretar de Stat pentru tehnologia informației, Chief Information Officer al Guvernului în data de 4 octombrie a.c..

Reamintim faptul că acest comitet este condus de secretarul de stat din MAI, dr.Raed Arafat și are în componență reprezentanți ai IGSU, Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Serviciului de Telecomunicații Speciale, și ai Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.112-Raportare lunara – 1 nov


Alte articole:
Skip to content