Comunicat de presă

La data de 11 aprilie 2023, domnul secretar de stat chestor general de poliție Bogdan DESPESCU l-a primit pe domnul Shane DIXON, Atașat de securitate în cadrul Ambasadei SUA la București și Adjunct interimar al Șefului misiunii, cu prilejul încheierii mandatului său în România.

În cadrul întâlnirii, a fost trecută în revistă colaborarea bilaterală derulată pe perioada celor trei ani de mandat al atașatului de securitate american, cu accent pe domeniul operativ, precum și al dezvoltării instituționale prin programele de pregătire organizate de partea americană.

La finalul întâlnirii, cei doi interlocutori au reiterat importanța consolidării pe mai departe a cooperării româno – americane în domeniul afacerilor interne.

 


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

Raportul anual al Departamentului de Stat al SUA: Guvernul României a demonstrat o intensificare generală a eforturilor de combatere a traficului de persoane față de anul trecut. Detalii aici

Măsuri de siguranță pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat. Detalii aici  

Cercetat pentru pornografie infantilă și șantaj. Citește mai mult  

Aici regăsiți rezultatele activităților desfășurate de structurile MAI în minivacanță

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, participă la Conferința Ministerială a Forumului Salzburg. Citește mai mult

Sari la conținut