Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a participat la ședințele de bilanț ale Direcției Generale Anticorupție și Inspectoratului General al Jandarmeriei Române

Domnul Vela a acordat Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, cu însemn de război, celor 23 de jandarmi care au desfășurat misiuni în Afganistan, în perioada februarie – septembrie 2019.

La rândul său, ministrul afacerilor interne a primit de la jandarmii decorați o eșarfă afgană, o bonetă specifică trupelor de ordine publică din Afganistan, Placheta și Emblema Contingentului.

Decernarea a avut loc la sediul Jandarmeriei, în data de 13 februarie, în cadrul ședinței de bilanț a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

În cadrul ședinței de bilanț, ministrul afacerilor interne i-a menționat și pe jandarmii din țară care s-au remarcat prin faptele lor și a subliniat că cea mai importantă resursă a instituției este reprezentată de oamenii profesioniști și integri.

De asemenea, ministrul afacerilor interne a participat, în data de 12 februarie, la bilanțul Direcției Generale Anticorupție.

Domnul Ion Marcel Vela și-a exprimat aprecierea pentru acțiunile preventive și anchetele derulate de DGA, instituția de elită a MAI primind prin Ordin al ministrului Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne.


Alte articole:
Sari la conținut