Ministrul afacerilor interne, Ion-Marcel Vela, colindat de corul „Grănicerii Văii Bistrei” din comuna Zăvoi, județul Caraș-Severin

Astăzi, 16 decembrie 2019,  40 de colindători, părinți însoțiți de copii, cu toții  reprezentanți ai Asociației Culturale „Grănicerii Văii Bistrei” – Regimentul 13 Grăniceri, au venit la sediul ministerului, vestind una din cele mai importante sărbători creștin-ortodoxe, Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Spiritul de sărbătoare, emoția momentului au fost apreciate de ministrul afacerilor interne, care le-a mulțumit pentru acest efort: „Voi aduceți aici un spirit de puritate, de frumusețe, de credință, de înălțare și, în numele colegilor care lucrează în această clădire, vă felicit pentru acest gest remarcabil și pentru efortul pe care l-ați făcut, să veniți de la aproape 500 km distanță să ne colindați”.

De asemenea, a apreciat în mod deosebit felul în care colindătorii transmit mai departe tradiția și datinile strămoșești, dovadă a patriotismului pe care îl poartă.

În continuare, grupul de colindători a mers să vestească venirea sărbătorilor, aducând bucurie și speranță, pacienților internați în Spitalul de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” București.

Sincere mulțumiri și Sărbători fericite tuturor!

 

   


Alte articole:
Skip to content