Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, susține proiectele academice pentru dezvoltarea antreprenorilor tineri

Astăzi, 17 ianuarie, la ora 10:00, ministrul Ion Marcel Vela a avut o întâlnire informală cu un grup de studenți din cadrul Entrepreneurship Academy, prima facultate de antreprenoriat din Sud-Estul Europei. Studenții au fost însoțiți de profesorul Ciprian Stănescu care predă în cadrul EA trei cursuri: Futurism, CSR&Sustainability și Leadership.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate teme privind politicile publice, domeniile de activitate ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și modul de gestionare eficientă a tuturor provocărilor ce vizează acest minister.

De asemenea, intr-un dialog liber, au fost împărtășite experiențe personale ale domnului Ministru, ca viceprimar, primar, prefect si senator, răspunzând la toate întrebările tinerilor studenți.

Ministrul afacerilor interne a mai subliniat cât de importante sunt parteneriatele între diferite structuri ale MAI și societatea civilă, încurajând tinerii să abordeze și promovarea carierelor profesionale din domeniul siguranței naționale.


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

Urmăriți la nivel internațional, aduși în țară de polițiști. Vezi aici

Piloții Inspectoratului General de Aviație au salvat 9 persoane

1.286 misiuni de asistență medicală

Au fost scoși din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți, 569 conducători auto.

25.234 verificări au fost efectuate cu aplicația eDAC

5.728 de evenimente la care au intervenit efectivele MAI

Peste 26.000 de angajați MAI angrenați să intervină pentru gestionarea efectelor meteorologice și a activităților zilnice specifice. Vezi aici

Participarea ministrului Afacerilor interne, Cătălin Predoiu, la DC News TV. Vezi aici

Sari la conținut