Percheziții la persoane bănuite de infracțiuni economice

La această oră, polițiștii efectuează 2 percheziții, în județul Galați, la locuințele unor persoane bănuite de crearea unui prejudiciu de peste 3.700.000 de lei, prin evaziune fiscală.

La data de 26 august 2020, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 2 percheziții domiciliare, în județul Galați, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, în formă continuată.

În cauză există suspiciunea că, în perioada septembrie 2016 – ianuarie 2019, reprezentanții unei societăți comerciale nu ar fi evidențiat în actele contabile ale societății și în declarațiile depuse la organele fiscale o parte din veniturile realizate.

De asemenea, aceștia sunt bănuiți că ar fi evidențiat în documentele fiscale cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale, respectiv achiziții fictive de bunuri și servicii, cauzând bugetului de stat un prejudiciu total de 3.734.064 de lei.

La acțiune, alături de polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, participă luptători S.I.A.S.


Alte articole:
Sari la conținut