Mesajul Ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, cu ocazia Zilei Veteranilor din teatrele de operații

Astăzi sărbătorim Ziua Veteranilor din teatrele de operații, ziua în care le onorăm curajul și profesionalismul dovedite în misiunile internaționale, ce au făcut ca România să fie un partener de încredere.

Astăzi, mai mult ca oricând, suntem datori să le oferim recunoștință și respectul pentru că ne-au demonstrat că datoria față de țară reprezintă legământul suprem.

Nu vom uita niciodată faptele de onoare și loialitate față de România ale tuturor celor care au răspuns PREZENT oriunde a fost nevoie de ei și care, sub culorile drapelului nostru național, au luptat în teatrele de operații în care statul român s-a angajat, alături de aliați și parteneri.

Cu această ocazie, aduc un omagiu tuturor militarilor care s-au jertfit pentru țară și pentru care Jurământul a fost mai presus de propria viață. Sacrificiul lor nu va fi uitat!

Tuturor militarilor care se află acum în teatrele de operații le doresc multă sănătate și putere pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor propuse.

Reprezentați un adevărat exemplu pentru noi toți, un model de camaraderie și solidaritate. Vă asigurăm de respectul și recunoștința noastră!

Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut în slujba Patriei!


Alte articole:
ULTIMA
ORĂ

Rezultatele înregistrate la frontieră în ultimele 24 de ore, detalii aici

Bilanțul intervențiilor din ultimele 24 de ore. Citiți aici

Activități de prevenire desfășurate la Festivalul CF MOTO DAYS ADVENTURE FEST de la Mioveni. Vezi aici

Cooperare polițienească pentru combaterea criminalității. Vezi aici

Sari la conținut